Суфле з яблук в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування суфле з яблук в мультиварці дуже простий і доступний, з ним впораються і початківці, але зате саме блюдо виходить дуже ніжним і корисним, навіть дами на дієті оцінять!
Такий ошатний, але простий рецепт суфле з яблук в мультиварці відмінно підійде для будь-якого приводу - будь-то посиденьки за чаєм з подружками або справжній званий обід для дорогих гостей. В будь-якому випадку, з таким рецептом приготування суфле з яблук в мультиварці вам компліментів не уникнути!
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Яблука - 4 штуки
- Крем - 1 Склянка
1. Маслу даємо трохи підтанути при кімнатній температурі. Збиваємо його в блендері разом з половиною цукру і борошном або вимішуємо вручну.
2. Ось таке повинно вийти тісто.
3. Змащуємо будь-яким жиром чашу мультиварки, разравниваем тісто по дну, формуючи бортики. Засипаємо зверху дрібно нарізані яблука.
4. Для суфле нам потрібно збити яйця з цукром, що залишився, а потім додати сметану і знову збити.
5. Заливаємо цією сумішшю яблука.
6. В режимі "випічка" виставляємо 40 хвилин. Верхівка повинна пружинити і трохи зарум'яниться.