Суфле з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Суфле з яловичини в мультиварці роблять зазвичай або для дітей або для людей похилого віку. Суфле з яловичини в мультиварці можна використовувати і для бутербродів. Просто, смачно, поживно, та ще й корисно!
Суфле з яловичини в мультиварці добре їдять дітки, можна сказати, що це козирне блюдо для малюків. Якщо дітки зовсім маленькі, то фарш не соліть взагалі. Цей же рецепт можна використовувати просто для каструлі з насадкою "пароварка" . Або запікайте суфле в духовці, накривши фольгою, щоб не утворилося скоринки. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1/2 Ст. Ложки
М'ясо подрібнити в блендері.
М'ясо перекладіть в чашку.
Морква подрібніть в блендері в дрібні шматочки.
Фарш змішати з сіллю, молоком і маслом. Викласти у формочки для кексу.
Налийте в мультиварку 2-3 склянки води, встановіть форму для варіння на пару і помістіть в неї формочки з суфле.
Встановіть режим "на пару" з 30 хвилин.
Смачного!