Рецепт Суфле з яловичини в мультиварці фото

Суфле з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суфле з яловичини в мультиварці роблять зазвичай або для дітей або для людей похилого віку. Суфле з яловичини в мультиварці можна використовувати і для бутербродів. Просто, смачно, поживно, та ще й корисно!

Опис приготування:

Суфле з яловичини в мультиварці добре їдять дітки, можна сказати, що це козирне блюдо для малюків. Якщо дітки зовсім маленькі, то фарш не соліть взагалі. Цей же рецепт можна використовувати просто для каструлі з насадкою"пароварка" . Або запікайте суфле в духовці, накривши фольгою, щоб не утворилося скоринки. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1/2 Ст. Ложки
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 1
М'ясо подрібнити в блендері.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 2
М'ясо перекладіть в чашку.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 3
Морква подрібніть в блендері в дрібні шматочки.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 4
Фарш змішати з сіллю, молоком і маслом. Викласти у формочки для кексу.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 5
Налийте в мультиварку 2-3 склянки води, встановіть форму для варіння на пару і помістіть в неї формочки з суфле.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 6
Встановіть режим"на пару" з 30 хвилин.
суфле з яловичини в мультиварці - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти