Рецепт Суфле з яловичини фото

Суфле з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування суфле з яловичини сподобається любителям здорової, але смачною і ситної їжі. Це дієтичне блюдо можна подавати до обіду навіть найменшим! готується просто, а виходить смачно!

Опис приготування:

Такий простий рецепт суфле з яловичини, побачити, як, може собі дозволити приготувати будь-яка господиня, продукти доступні, а страва виходить незвичайним і дуже ніжним. Головний секрет пишного суфле - це однорідна консистенція фаршу і постійне стеження за процесом випікання. Так, в залежності від якості духовки, суфле з яловичини в домашніх умовах може готуватися і трохи швидше, і трохи повільніше, головне, так це не відкривати духовку в процесі приготування, інакше суфле осяде. Просто як тільки диплом зарум'яниться, а суфле підніметься, так і можна його виймати і подавати. Смачного!

  • Яловичина - 400 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
суфле з яловичини - фото крок 1
1. Ставимо варитися рис в підсоленій воді.
суфле з яловичини - фото крок 2
2. Яловичину розморозимо, наріжемо шматочками подрібніше і теж відварити. Чим менше шматочки, тим швидше звариться!
суфле з яловичини - фото крок 3
3. Відварене м'ясо в блендері змішаємо з готовим рисом, сіллю і приправами за смаком.
суфле з яловичини - фото крок 4
4. До фаршу додамо яйця, перемішаємо в блендері до однорідної консистенції.
суфле з яловичини - фото крок 5
5. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо фарш і зверху - ще трохи вершкового масла або тертого сиру. Запікаємо в розігрітій духовці півгодини.

Схожі рецепти