Суфле з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування суфле з яловичини сподобається любителям здорової, але смачною і ситної їжі. Це дієтичне блюдо можна подавати до обіду навіть найменшим! готується просто, а виходить смачно!
Такий простий рецепт суфле з яловичини, побачити, як, може собі дозволити приготувати будь-яка господиня, продукти доступні, а страва виходить незвичайним і дуже ніжним. Головний секрет пишного суфле - це однорідна консистенція фаршу і постійне стеження за процесом випікання. Так, в залежності від якості духовки, суфле з яловичини в домашніх умовах може готуватися і трохи швидше, і трохи повільніше, головне, так це не відкривати духовку в процесі приготування, інакше суфле осяде. Просто як тільки диплом зарум'яниться, а суфле підніметься, так і можна його виймати і подавати. Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Ставимо варитися рис в підсоленій воді.
2. Яловичину розморозимо, наріжемо шматочками подрібніше і теж відварити. Чим менше шматочки, тим швидше звариться!
3. Відварене м'ясо в блендері змішаємо з готовим рисом, сіллю і приправами за смаком.
4. До фаршу додамо яйця, перемішаємо в блендері до однорідної консистенції.
5. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом, викладаємо фарш і зверху - ще трохи вершкового масла або тертого сиру. Запікаємо в розігрітій духовці півгодини.