Суфле з яблук з манною крупою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ваша дитина верне носа від манної каші - треба якось урізноманітнити це корисне, але дуже вже нудне на вигляд страва. Наприклад, дізнатися, як приготувати суфле з яблук з манною крупою, це просто!
Як вид, це дуже приємний і простий рецепт суфле з яблук з манною крупою, - готується просто і швидко, зате десерт виходить ну дуже ніжним і вишуканим. Так що не тільки дітки, але і дорослі явно оцінять і попросять добавки. Саме тому, як мені здається, цей рецепт приготування суфле з яблук з манною крупою буде корисним!
- Манька - 70 грам
- Цукор - 60 грам
- Ізюм - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яблука - 3 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Вершкове масло розтопити, і додамо до нього половину цукру. Обваляємо яблука в цій суміші.
3. Запікаємо яблука в цій же посуді будь-яким зручним для вас способом - в духовці, мікрохвильовці або мультиварці.
4. Запечені яблука трохи охолоджуємо, нарізаємо кружечками, і викладаємо у форму, де буде суфле.
5. Доводимо до кипіння молоко, всипаємо в нього цукор, що залишився, сироп, що залишився від яблук, і потроху всипаємо манку. Варимо три хвилини, поки не загусне.
6. Додамо промиті родзинки, і трохи збиті жовтки яєць.
7. Білки збиваємо в густу піну, і домішуємо до манки.
8. Поливаємо манкою яблука, і запікаємо 20-30 хвилин в розігрітій духовці.