Рецепт Суфле з яблук з манною крупою фото

Суфле з яблук з манною крупою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Яблука , Крупи , Манька
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ваша дитина верне носа від манної каші - треба якось урізноманітнити це корисне, але дуже вже нудне на вигляд страва. Наприклад, дізнатися, як приготувати суфле з яблук з манною крупою, це просто!

Опис приготування:

Як вид, це дуже приємний і простий рецепт суфле з яблук з манною крупою, - готується просто і швидко, зате десерт виходить ну дуже ніжним і вишуканим. Так що не тільки дітки, але і дорослі явно оцінять і попросять добавки. Саме тому, як мені здається, цей рецепт приготування суфле з яблук з манною крупою буде корисним!

  • Манька - 70 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яблука - 3 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 500 мілілітрів
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 2
2. Вершкове масло розтопити, і додамо до нього половину цукру. Обваляємо яблука в цій суміші.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 3
3. Запікаємо яблука в цій же посуді будь-яким зручним для вас способом - в духовці, мікрохвильовці або мультиварці.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 4
4. Запечені яблука трохи охолоджуємо, нарізаємо кружечками, і викладаємо у форму, де буде суфле.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 5
5. Доводимо до кипіння молоко, всипаємо в нього цукор, що залишився, сироп, що залишився від яблук, і потроху всипаємо манку. Варимо три хвилини, поки не загусне.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 6
6. Додамо промиті родзинки, і трохи збиті жовтки яєць.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 7
7. Білки збиваємо в густу піну, і домішуємо до манки.
суфле з яблук з манною крупою - фото крок 8
8. Поливаємо манкою яблука, і запікаємо 20-30 хвилин в розігрітій духовці.

Схожі рецепти