Сирники з сиру з манною крупою
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю снідати сирниками! сьогодні розповім, як приготувати сирники з сиру з манною крупою. Повірте мені, вони цілком можуть стати і вашим улюбленим сніданком! Приступаємо до приготування.
Готові сирники бажано подавати гарячими, зі сметаною або джемом. Такий варіант сніданку наситить вас надовго і, до того ж, подарує чудовий настрій на цілий день. За бажанням можна додати в тісто родзинки, тоді сирники вийдуть солодше.
- Сир - 400 грам
- Яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
1
Готувати сирники з манною крупою насправді набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Спершу потрібно збити яйця і цукор. Ретельно перетираємо все разом, щоб цукор повністю розчинився.
2
Тепер додаємо до яєчно-цукрової суміші манну крупу і даємо суміші постояти, щоб манка набухла. Важливо пам'ятати, що манна крупа потрібна в сирники для пишності і збереження форми.
3
Тепер додаємо до набряклої манки сир і ретельно все перемішуємо. Можна попередньо протерти сир через сито, щоб позбутися від грудочок і домогтися однорідної консистенції.
4
Борошно змішати з ваніліном і просіюємо, потім акуратно вводимо в тісто, контролюючи його густоту. Ретельно все перемішуємо, в разі занадто густого тесту розбавляємо його розтопленим вершковим маслом.
5
Формуємо сирники вологими руками і приступаємо до обсмажування. Для цього на розпечену сковороду додаємо рослинне масло і починаємо обсмажувати сирники з двох сторін до появи золотистої скоринки. Сирники з сиру з манкою готові, смачного!