Рецепт Сирники з сиру з манною крупою фото

Сирники з сиру з манною крупою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Обожнюю снідати сирниками! сьогодні розповім, як приготувати сирники з сиру з манною крупою. Повірте мені, вони цілком можуть стати і вашим улюбленим сніданком! Приступаємо до приготування.


Опис приготування:

Готові сирники бажано подавати гарячими, зі сметаною або джемом. Такий варіант сніданку наситить вас надовго і, до того ж, подарує чудовий настрій на цілий день. За бажанням можна додати в тісто родзинки, тоді сирники вийдуть солодше.

  • Сир - 400 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 3-4 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2-4 Ст. Ложок
1
Готувати сирники з манною крупою насправді набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Спершу потрібно збити яйця і цукор. Ретельно перетираємо все разом, щоб цукор повністю розчинився.
2
Тепер додаємо до яєчно-цукрової суміші манну крупу і даємо суміші постояти, щоб манка набухла. Важливо пам'ятати, що манна крупа потрібна в сирники для пишності і збереження форми.
3
Тепер додаємо до набряклої манки сир і ретельно все перемішуємо. Можна попередньо протерти сир через сито, щоб позбутися від грудочок і домогтися однорідної консистенції.
4
Борошно змішати з ваніліном і просіюємо, потім акуратно вводимо в тісто, контролюючи його густоту. Ретельно все перемішуємо, в разі занадто густого тесту розбавляємо його розтопленим вершковим маслом.
5
Формуємо сирники вологими руками і приступаємо до обсмажування. Для цього на розпечену сковороду додаємо рослинне масло і починаємо обсмажувати сирники з двох сторін до появи золотистої скоринки. Сирники з сиру з манкою готові, смачного!

Схожі рецепти