Суфле із сиру
(покроковий рецепт з фото)
Сирне суфле за цим рецептом володіє одними достоїнствами. У нього прекрасна текстура, низька калорійність і тільки корисні інгредієнти в складі. До того ж суфле готується за лічені хвилини.
Щоб дізнатися, як приготувати суфле з сиру, вам достатньо просто прочитати цей рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як зробити смачне і корисне блюдо буквально за десять хвилин. Якщо ви хочете подати його як десерт, то додайте в блюдо більше цукру або подавайте з медом і варенням.
- Яблуко - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
Яблуко вимийте і очистіть від шкірки і насіння. Натріть його на крупній тертці. Щоб вам не довелося додатково додавати в суфле цукор, яблуко має бути солодких сортів. Додайте до яблуку перетертий сир і вбийте сире куряче яйце. Ретельно все перемішайте.
Маса повинна вийде досить рідкої. Ложкою викладайте її в силіконові формочки для запікання, які ви використовуєте для приготування кексів і маффінів.
Поставте формочки з суфле в мікрохвильову піч і виставте найбільшу потужність. Запікайте суфле протягом п'яти хвилин. Якщо воно недостатньо схопиться, то додайте ще дві хвилини.
Для подачі візьміть велику тарілку і переверніть в неї суфле з формочки так, щоб воно виявилося по центру тарілки "догори ногами" . Присипте готове суфле корицею за бажанням або цукровою пудрою і подавайте до столу.