Суфле з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати не тільки смачний, але і корисний десерт? Тоді поспішайте на кухню і зробіть суфле з моркви. Ця страва сподобається і дорослим, і дітям.
Якщо ви не любите складні десерти, віднімають багато сил і часу, то зверніть увагу на рецепт суфле з моркви. Таким десертом можна нагодувати дітей, які навіть не здогадаються про справжній склад цих солодощів. До того ж, це блюдо можна готує і тим, хто ретельно стежить за своєю вагою.
- Морква - 1 кілограм
- Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
- Коричневий цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко - 100 мілілітрів
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Рецепт приготування суфле з моркви настільки простий, що з ним впорається навіть початківець кулінар. Морква необхідно вимити і очистити. Найкраще скористатися соковижималкою, щоб швидко отримати сік. Якщо такого пристосування у вас немає, то можна натерти моркву на тертці і віджати сік вручну.
2. В молоко додати коричневий цукор за смаком (для ласунів - 5-6 столових ложок).
3. Додати трохи ваніліну і кориці на кінчику ножа. Все добре перемішати і з'єднати з морквяним соком. Невелику частину відлити в каструлю і додати туди агар-агар. Довести суміш до кипіння і проварити, постійно помішуючи, до повного розчинення агар-агар. Потім з'єднати з іншою частиною і ретельно збити.
4. Залишити суфле на деякий час. Коли воно почне загусати, ще раз добре збити (це додасть пишності та об'єму) і можна розкладати по формах.
5. Просте і неймовірно смачне суфле з моркви в домашніх умовах готове.