Судак під маринадом
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося урізноманітнити святковий стіл і здивувати гостей? Запропонуйте їм смачну і красиву холодну закуску - судака під маринадом. Ну а як його приготувати, я вам розповім!
Холодні закуски - обов'язковий елемент будь-якого застілля. Кожна господиня намагається приготувати щось особливе. Що саме подавати гостям, як здивувати їх? Приготуйте судака під маринадом! корисно, смачно і неймовірно легко - як раз те, що вам потрібно. Читайте рецепт приготування судака під маринадом з фото.
- Судак - 1 кілограм
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Вода - 1 Склянка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- 9% оцет - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
Тушки невеликих судаків очистіть від луски, видаліть нутрощі, голови і хвости і добре промийте.
Потім трохи обсмажте рибні тушки на сковороді. Складіть рибу в форму і приготуйте маринад.
Для приготування маринаду на 3 столових ложок рослинного масла обсмажте нарізаний півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Додайте томатну пасту, оцет, обсмажуйте 3 хвилини і потім влийте гарячу воду. Додайте сіль, спеції, цукор і зніміть з вогню. Рибу залийте маринадом і поставте в духовку на 5-10 хвилин.
Остудіть блюдо і приберіть в холодильник. Подавайте холодним. Смачного!