Рецепт Судак під маринадом фото

Судак під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Святковий обід , Ювілей , Весілля
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Захотілося урізноманітнити святковий стіл і здивувати гостей? Запропонуйте їм смачну і красиву холодну закуску - судака під маринадом. Ну а як його приготувати, я вам розповім!

Опис приготування:

Холодні закуски - обов'язковий елемент будь-якого застілля. Кожна господиня намагається приготувати щось особливе. Що саме подавати гостям, як здивувати їх? Приготуйте судака під маринадом! корисно, смачно і неймовірно легко - як раз те, що вам потрібно. Читайте рецепт приготування судака під маринадом з фото.

  • Судак - 1 кілограм
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • 9% оцет - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - - За смаком
судак під маринадом - фото крок 1
Тушки невеликих судаків очистіть від луски, видаліть нутрощі, голови і хвости і добре промийте.
судак під маринадом - фото крок 2
Потім трохи обсмажте рибні тушки на сковороді. Складіть рибу в форму і приготуйте маринад.
судак під маринадом - фото крок 3
Для приготування маринаду на 3 столових ложок рослинного масла обсмажте нарізаний півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Додайте томатну пасту, оцет, обсмажуйте 3 хвилини і потім влийте гарячу воду. Додайте сіль, спеції, цукор і зніміть з вогню. Рибу залийте маринадом і поставте в духовку на 5-10 хвилин.
судак під маринадом - фото крок 4
Остудіть блюдо і приберіть в холодильник. Подавайте холодним. Смачного!

Схожі рецепти