Страшилки в сидр
(покроковий рецепт з фото)
Наближається свято, пора подумати про закусках і напоях. Хочу запропонувати вам один цікавий варіант - Страшилки в сидр! Давайте подивимося, що це таке і як це приготувати!
Хочете здивувати свої гостей в святкову ніч? Подайте яблучний сидр з головами страшилок! Як приготувати страшилки в сидр? Це дуже цікаво і легко, дотримуйтесь моєї інструкції - і у вас все вийде! Удачі в цю страшну ніч!
- Яблука - 3-4 штук
- Лимонний сік - 100 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Яблучний сидр - 1 літр
- Цукор - 1/3 склянки
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
- Темний ром - 1 Склянка
- Корінь імбиру - 1 скибочку(1 см)
- Обкладинка - 2-3 штук
- Гвоздика - 4-5 штук
- Апельсин - 1 штука
Отже, підготуйте продукти - і приступимо!
Спочатку потрібно зробити страшилок. Для цього поріжте яблука на половинки. З кожної половинки видаліть серцевину і шкірку. Виріжте очі, ніс, рот. Фантазуйте, чим страшніше - тим цікавіше! Готові заготовки занурте в суміш лимонного соку і солі, щоб не потемніли. Покладіть на пергамент і запікайте в духовці при 250 градусах 2 годину. Але час може бути значно зменшено, дивіться за можливостями своєї духовки. Головне, щоб голови страшилок зморщилися і позсихалися.
Візьміть казан або будь-яку іншу тару, в якій плануєте подавати напій. Влийте туди яблучний сидр, темний ром, покладіть цукор і мускатний горіх. Прогрейте, щоб цукор повністю розчинився.
Покладіть палички кориці, порізаний тонко корінь імбиру, кружечки апельсина і гвоздику. Можна додати запашного перцю, якщо любите.
Напій проваріть 3-4 хвилини. Покладіть в нього голови страшилок і подайте теплим до столу. Пригощайтеся!