Курка в сидр з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Курка - птах дуже популярна і улюблена багатьма! А поєднання курки з яблуками прийнято вважати класичним! Пропоную приготувати курку не просто з яблуками, але ще і тушковану в яблучному вини!
Багато готують курку на Новий рік! Пропоную спробувати приготувати курочку за цим рецептом: тушковану в яблучному вигляді зі сметаною, з тонким ароматом чебрецю і лаврового листа, курочка просто божественна! Вас бентежить яблучне вино? немає проблем: замініть його звичайним напівсолодких!
А подамо ми нашу курочку з скибочками обсмажених яблучних часточок. Уразите своїх гостей ці блюдом!
- Вершкове масло - 20 грам
- Печериці - 200 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Чебрець - 3 штуки
- Тамариски - 200 мілілітрів
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Крем - 100 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Курка - 1 штука (тушка)
Курку наріжте на невеликі шматки.
Розігрійте масло і обсмажте шматочки курки до хрусткої скоринки.
Печериці наріжте кубиком, цибуля - півкільцями.
Додайте до курки. Обсмажте хвилин 5.
Додайте чебрець і лавровий лист.
Vlejte отримуючи, доведіть до кипіння. Додайте бульйон і тушкуйте хвилин 5.
Додайте сметану, зменшіть вогонь.
Тушіте про 30 хвилин.
Тушіте про 30 хвилин.
Яблука поріжте часточками.
Обсмажте на вершковому маслі.
Розкладіть смажені яблука між шматочків курки.
Подайте до столу. Смачного!