Стейки з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати стейки з баклажанів на грилі в соусі з бальзамика і часнику. Звичайно, з класичними стейками цей рецепт не має нічого спільного. Блюдо отримало таку назву через те, що баклажан нарізається на плоскі кружечки-стейки. Дуже просто, але смачно!
Докладніше, як приготувати стейки з баклажанів, я розповім нижче. Щоб баклажани не гірчить, обов'язково посипте їх сіллю і почекайте 30-40 хвилин.
- Баклажан - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - щіпка
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте баклажани на кружечки, посипте сіллю і залиште на півгодини. Баклажани дадуть сік, промийте їх у холодній воді.
Натріть часник на дрібній тертці, змішайте разом з іншими інгредієнтами.
Занурте баклажани в соус.
Розігрійте гриль на середньому вогні. Обсмажте баклажани 3-4 хвилини з кожного боку.
Стейки з баклажанів готові, смачного!