Курячі стейки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне поєднання ніжного курячого м'яса з кисло-солодкими яблуками під гострої глазур'ю. Дивіться, як приготувати курячі стейки з яблуками!
Курячі стейки всередині ніжні і соковиті, завдяки швидкій обсмажуванні на сильному вогні. А глазур з кисло-солодкими яблуками зробила блюдо абсолютно неповторним. Тут є і солодкість меду, гострота перцю чилі, нотки соєвого соусу і легкий аромат орегано. Тільки спробуйте і зупинитися вже неможливо!
- Куряче філе - 300-400 грам
- Яблуко - 1 штука
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка (глазур)
- Соус чилі - 1 Ст. Ложка (глазур)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (глазур)
- Мед рідкий - 1 Ст. Ложка (глазур)
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка (глазур)
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Куряче філе злегка відбийте, приправити сіллю, замаринуйте в суміші рослинного масла, орегано, куркуми і перцю.
3. Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину, наріжте кільцями. Приготуйте глазур: з'єднайте всі компоненти глазурі і добре перемішайте.
4. Розігрійте сковороду, влийте 1 ст. Ложку масла рослинного і обсмажте на сильному вогні курячі стейки. Перекладіть їх у вогнетривку форму.
5. Зверху покладіть яблучні колечка, полийте глазур'ю. Запікайте при 200 градусах 15-20 хвилин (до розм'якшення яблук).
6. Готово!
7. Смачного!