Курячі стейки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати своїх рідних смачним улюбленим вечерею? Тоді приготуйте стейки за моїм рецептом. Вони виходять ніжними, ароматними і дуже ситними. Відмінно поєднуються з овочами.
Стейки з курки готуються дуже легко і просто. Особливу увагу слід приділити спецій. Я раджу використовувати мелений духмяний перець, паприку і суміш прованських трав. Обов'язково спробуйте мій варіант, як приготувати курячі стейки в духовці. Цю страву можна подати і до обіду, і закуски, взяти з собою в подорож або на пікнік. У будь-якому випадку курячі стейки будуть доречні.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль повареная - 0, 5 чайних ложки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки розрізати вздовж на дві пластини товщиною 1-1, 5 см.
Змішайте перець, паприку і суміш прованських трав. Натріть отриманою сумішшю курячі грудки. Посоліть з обох сторін.
Натріть грудки майонезом.
Викладіть курячі стейки на деко, змащений маслом, запікайте їх у духовці протягом 15-20 хвилин. Як тільки на поверхні з'явиться красивий рум'янець, виймайте стейки з духовки. Смачного!