Рецепт Стейк з сьомги на сковороді фото

Стейк з сьомги на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Якщо хочете отримати соковиту і м'яку рибку - це один з відповідних рецептів, щоб відчути її ніжний смак. Знайомимося з моїм варіантом рецепта приготування стейка з сьомги на сковороді!

Опис приготування:

Що, маленький хинт, про який не розказано в рецепті: при обсмажуванні, коли друга сторона стейка знаходиться вже на підході, зменшіть вогонь на половину і накрийте сковороду кришкою, і смажте останні 3-5 хвилинок рибку під кришкою. В цей час ви можете зайнятися овочами, нарізати для гарніру салат або просто красиво нарізати їх і викласти на тарілці. Не забудьте в цій страві використовувати сік лимона, він додасть особливого смаку цієї страви!

А тепер вашій увазі - класичний рецепт стейк із сьомги на сковороді. Удачі в приготуванні!

  • Стейк сьомги - 4 штуки
  • Сіль перець - За смаком
  • Олія - За смаком
стейк з сьомги на сковороді - фото крок 1
Викладіть стейки на паперовий рушник, щоб вони трохи просушити. Приправте стейки сіллю і перцем за смаком.
стейк з сьомги на сковороді - фото крок 2
Нагрійте сковороду на середньому вогні. Додати близько 1 - 1 ½ столові ложки масла щоб, нехай воно трохи розігріється. Викладіть рибу, шкірою вниз і смажте протягом приблизно 5 хвилин, поки шкіра не стане золотисто-коричневого кольору.
стейк з сьомги на сковороді - фото крок 3
Переверніть обережно рибу, (риба ніжна, тому намагайтеся при перевертанні щоб вона не розвалилася). Смажте ще близько 5 хвилин. Проткніть виделкою рибу в центрі. Якщо вона відшаровується легко, значить рибка готова.
стейк з сьомги на сковороді - фото крок 4
Готові стейки викладіть на тарілку, полийте лимонним соком і прикрасьте свіжою рубаною петрушкою.

Схожі рецепти