Спаржа з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування спаржі з яйцем.
Кількість порцій: 2
- Sparzha - 20 штук(10 на персону)
- Яйця - 2 штуки(1 на персону)
- Шматочок масла - 1 штука
- Сир пармезан - - За смаком
Спочатку, підготуйте спаржу.
Ножем для чищення овочів почистіть спаржу.
Зріжте нижню частину спаржі (приблизно 2 см, так як зазвичай вона дуже тверда).
Vskipyatite, злегка підсолену, воду.
Коли вода закипить додайте спаржу. Готуйте приблизно 7 хвилин, або поки спаржа НЕ буде м'якою і її можна легко проколоти виделкою.
Для 2-3 хвилини до готовності спаржі почніть готувати яйця окремо.
Потім, в сковороді розтопіть масло, але не доводьте до коричневого кольору.
Покладіть готову спаржу на тарілку, викладіть на верх яйце.
Посипте сиром пармезан і полийте невеликою кількістю топленого масла. Смачного.