Соте з кабачків в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Овочеве рагу з французької кухні називається соте. Виглядає воно дуже красиво. Та й на смак просто чудове. А готується соте на подив легко. Спробуйте!
Соте з кабачків виходить в мультиварці просто відмінним. Всього кілька простих кроків:
1. Спочатку підготуйте овочі: всі овочі промийте, чистий, солодкий перець наріжте соломкою, помідори і кабачки великими шматочками, часник і гострий перець подрібніть.
2. Всі порізані овочі, крім гострого перцю і часнику, складіть в чашу мультиварки, посоліть за смаком і влийте рослинне масло. Воду можна не додавати, так як овочі будуть готуватися у власному соку.
3. Увімкніть режим "випічка", закрийте кришку і готуйте 45 хвилин. Приблизно в середині відведеного часу відкрийте кришку і один раз перемішайте.
4. У готове соте умішайте гострий перець і часник і дайте хвилин 15 настоятися.
Соковите, ароматне, смачне і ситне соте з кабачків завдяки мультиварці приготувалося швидко і просто. Залишається лише подати на стіл.
Смачного!
- Кабачок - 3 штуки
- Солодкий перець - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 5 штук
- Гіркий перець - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Спочатку підготуйте овочі: всі овочі промийте, чистий, солодкий перець наріжте соломкою, помідори і кабачки великими шматочками, часник і гострий перець подрібніть.
2. Всі порізані овочі, крім гострого перцю і часнику, складіть в чашу мультиварки, посоліть за смаком і влийте рослинне масло. Воду можна не додавати, так як овочі будуть готуватися у власному соку.
3. Увімкніть режим "випічка", закрийте кришку і готуйте 45 хвилин. Приблизно в середині відведеного часу відкрийте кришку і один раз перемішайте.
4. У готове соте умішайте гострий перець і часник і дайте хвилин 15 настоятися.
Соковите, ароматне, смачне і ситне соте з кабачків завдяки мультиварці приготувалося швидко і просто. Залишається лише подати на стіл.
Смачного!