Соте в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці це овочеве соте виходить дуже соковитим, зберігає всі відтінки смаку і аромату. Обов'язково спробуйте, вам сподобається.
Для приготування соте в мультиварці поріжте всі овочі і викладіть їх в чашу шарами. На дно мультиварки і зверху на овочі вилийте по 2 ложки олії. Шари присмачують сіллю, перцем і цукром за смаком. Готуйте в режимі "гасіння" а протягом 45 хвилин. При подачі посипте блюдо свіжою зеленню. Смачного!
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець, цукор - За смаком
На дно чаші мультиварки налийте 2 столових ложки масла і викладіть кільця помідор. Додайте щіпку солі і цукру.
Потім викладіть гуртки кабачків, посипте перцем.
Далі морква з цибулею.
І перець, який трохи посоліть і поперчіть.
Завершальний шар - помідори. Вилийте зверху масло, що залишилося, ще дрібку солі і цукру, закрийте кришкою і тушкуйте протягом 45 хвилин. При подачі посипте блюдо свіжою зеленню.