Рецепт Соте з баклажанів і кабачків фото

Соте з баклажанів і кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан , Кабачок
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соте
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Соте з баклажанів і кабачків готується так: овочі обсмажуються окремо, а потім гасяться у власному соку. Виходить смачне, соковите і корисне блюдо!

Опис приготування:

Для приготування соте поріжте всі овочі, баклазанова сіль, а через 10-15 хвилин промийте. Потім обсмажте всі овочі по черзі на сковороді на сильному вогні по 2-3 хвилини кожен. Змішайте всі обсмажені овочі в одному посуді, додайте спеції, сіль, цукор і поставте в духовку на 30 хвилин при 160 градусах. За пару хвилин до готовності додайте подрібнену зелень. Перед подачею дайте соте трохи настоятися. Смачного!

  • Морква - 4 штуки
  • Баклажани - 3 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Сіль, цукор, спеції - За смаком
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 1
Баклажани наріжте шматочками, посоліть і дайте постояти, щоб вийшла гіркота, а потім промийте проточною водою.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 2
Наріжте інші овочі - морква, кабачки, перець і цибулю.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 3
Розігрійте масло на сильному вогні і обсмажте моркву протягом 2-3 хвилин. Потім викладіть моркву в окремий посуд, залишивши масло на сковороді.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 4
У маслі, що залишилося обсмажте баклажани.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 5
Потім кабачки.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 6
І цибуля з перцем. Після кожного кроку прибирайте обсмажені овочі зі сковороди, при необхідності додайте трохи олії.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 7
Останніми трохи протушкувати на сковороді колечка помідор з подрібненим часником.
соте з баклажанів і кабачків - фото крок 8
Змішайте всі овочі в одному посуді, додайте спеції, сіль, цукор і поставте в духовку на 30 хвилин при 160 градусах. За пару хвилин до готовності додайте подрібнену зелень. Перед подачею дайте соте трохи настоятися.

Схожі рецепти