Соте з баклажанів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Соте з баклажанів з м'ясом - легке і смачне блюдо. Один з моїх улюблених рецептів, по якому готую соте досить часто. Сподіваюся, вам стане в нагоді.
Соте з баклажанів з м'ясом приготувати нескладно. Поріжте баклажани, приправити сіллю, витримаєте хвилин 10, потім обсмажте. Морква потріть, інші овочі та варене м'ясо наріжте. Викладіть інгредієнти в форму шарами. Запечіть під фольгою в духовці протягом 45 хвилин при 180 градусах. При подачі прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!
- Яловичина відварна - 400 грам
- Баклажан - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Прованські трави - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
Баклажани порізати пластинками, приправити сіллю, витримаєте хвилин 10, потім обсмажте на олії до рум'янцю. Морква потріть, інші овочі та варене м'ясо наріжте. Обсмажені баклажани викладіть шаром на дно форми для запікання.
Потім викладіть шарами інші інгредієнти в такому порядку - морква, цибуля, перець, частина помідорів і м'ясо.
Поверх м'яса викладіть залишилися помідори, зробіть сітку з майонезу і засипте тертим сиром.
Зверху додайте дрібку прованських трав і чорного перцю.
Накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Потім зніміть фольгу і залиште страву в духовці ще на 10 хвилин. При подачі прикрасьте свіжою зеленню.