Рецепт Соте з кабачків фото

Соте з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок, Цибуля, Лук-пориста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соте

Пропоную подивитися, як приготувати соте з кабачків. Осінь - саме час запасати в організмі вітаміни, отримані зі свіжих сезонних овочів. Тому таке блюдо не буде зайвим на столі.

Соте з кабачків - універсально блюдо, яке може служити як гарніром, так і закускою. Ще одна дивовижна якість цієї страви в тому, що його можна їсти і холодним і гарячим. Сезонні овочі, приготовані таким способом, виходять надзвичайно соковитими і ніжними.

Смачного!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Лук-пориста - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Свіжа зелень - - За смаком
  • Сіль, перець, цукор, спеції - - За смаком
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
соте з кабачків - фото крок 1
Кабачки промийте і добре висушіть. Очистіть від шкірки, якщо вона жорстка. Наріжте їх невеликими кубиками.
соте з кабачків - фото крок 2
Вимитий цибулю-порей наріжте кільцями. На рослинному маслі обсмажте цибулю до ледь помітної рум'яної скоринки.
соте з кабачків - фото крок 3
Болгарський перець вимийте, очистіть і наріжте невеликими шматочками. У сковороду до цибулі додайте перець і кабачок. Перемішайте. Гасіть овочі на невеликому вогні. Сковороду можна накрити кришкою.
соте з кабачків - фото крок 4
Помідори наріжте на невеликі кубики. Кабачки з іншими овочами гасяться вже близько 20 хвилин, тепер можна додати в сковороду нарізані помідори.
соте з кабачків - фото крок 5
Додайте до овочів сіль, трохи спецій за смаком. Перемішайте. Гасіть до готовності овочів.

Схожі рецепти