Соте з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную подивитися, як приготувати соте з кабачків. Осінь - саме час запасати в організмі вітаміни, отримані зі свіжих сезонних овочів. Тому таке блюдо не буде зайвим на столі.
Соте з кабачків - універсально блюдо, яке може служити як гарніром, так і закускою. Ще одна дивовижна якість цієї страви в тому, що його можна їсти і холодним і гарячим. Сезонні овочі, приготовані таким способом, виходять надзвичайно соковитими і ніжними.
Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Лук-пориста - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Свіжа зелень - - За смаком
- Сіль, перець, цукор, спеції - - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
Кабачки промийте і добре висушіть. Очистіть від шкірки, якщо вона жорстка. Наріжте їх невеликими кубиками.
Вимитий цибулю-порей наріжте кільцями. На рослинному маслі обсмажте цибулю до ледь помітної рум'яної скоринки.
Болгарський перець вимийте, очистіть і наріжте невеликими шматочками. У сковороду до цибулі додайте перець і кабачок. Перемішайте. Гасіть овочі на невеликому вогні. Сковороду можна накрити кришкою.
Помідори наріжте на невеликі кубики. Кабачки з іншими овочами гасяться вже близько 20 хвилин, тепер можна додати в сковороду нарізані помідори.
Додайте до овочів сіль, трохи спецій за смаком. Перемішайте. Гасіть до готовності овочів.