Рецепт Солодкий лаваш фото

Солодкий лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

У пошуках простого і апетитного десерту зверніть увагу на рецепт приготування солодкого лаваша з сирною начинкою і ароматом цитрусових. Це дивовижний і зовсім нескладний десерт.

Опис приготування:

1. Для приготування цього смачного десерту на швидку руку необхідно насамперед зайнятися начинкою. Сир протерти через сито і з'єднати з цукром. Можна при бажанні використовувати і цукрову пудру.

2. Ретельно перемішати, а потім вбити яйце.

3. Вимити і просушити лимон (якщо під рукою є апельсин можна взяти його). Цедру натерти на дрібній тертці і додати в сир. Цей простий рецепт солодкого лаваша може не обмежуватися лише цедрою. При бажанні можна доповнити його родзинками або іншими сухофруктами, наприклад.

4. Як слід перемішати начинку і розподілити тонким шаром по поверхні лаваша.

5. Акуратно згорнути рулетом, щільно притискаючи.

6. Нарізати на 4-6 частин і викласти на деко, попередньо застелене пергаментом.

7. Відправити в розігріту духовку на 15-20 хвилин, щоб солодкий лаваш в домашніх умовах був більш хрустким.

Подавати до столу його можна зі сметаною або варенням за смаком. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою або корицею для більш різноманітного аромату десерту.

  • Лаваш - 1 штука
  • Сир - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка

Схожі рецепти