Солодкий лаваш
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках простого і апетитного десерту зверніть увагу на рецепт приготування солодкого лаваша з сирною начинкою і ароматом цитрусових. Це дивовижний і зовсім нескладний десерт.
1. Для приготування цього смачного десерту на швидку руку необхідно насамперед зайнятися начинкою. Сир протерти через сито і з'єднати з цукром. Можна при бажанні використовувати і цукрову пудру.
2. Ретельно перемішати, а потім вбити яйце.
3. Вимити і просушити лимон (якщо під рукою є апельсин можна взяти його). Цедру натерти на дрібній тертці і додати в сир. Цей простий рецепт солодкого лаваша може не обмежуватися лише цедрою. При бажанні можна доповнити його родзинками або іншими сухофруктами, наприклад.
4. Як слід перемішати начинку і розподілити тонким шаром по поверхні лаваша.
5. Акуратно згорнути рулетом, щільно притискаючи.
6. Нарізати на 4-6 частин і викласти на деко, попередньо застелене пергаментом.
7. Відправити в розігріту духовку на 15-20 хвилин, щоб солодкий лаваш в домашніх умовах був більш хрустким.
Подавати до столу його можна зі сметаною або варенням за смаком. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою або корицею для більш різноманітного аромату десерту.
- Лаваш - 1 штука
- Сир - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка