Смузі з Кейла
(покроковий рецепт з фото)
Кейл - листова кучерява капуста, яка багата білком, кальцієм, магнієм і вітаміном K. Тому ділюся простим рецептом, як приготувати смузі з Кейла.
Листя Кейла жестковати, тому перед подрібненням їх краще гарненько розім'яти руками. Особливо якщо у вас недостатньо потужний блендер. Якщо смак Кейла здається для вас незвичним, спробуйте готувати смузі навпіл зі шпинатом. Напій виходить дуже корисним, з кремовою консистенцією!
- Кейл - 1 пучок (або за смаком)
- Банан - 1 штука
- Мигдальне молоко - 300 мілілітрів
- Фініки - 2-4 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Кейл помийте, обсушити. Відокремте листя від стебел. Для смузі використовуйте тільки листя.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері приблизно 2-3 хвилини до однорідного стану.
Смузі з Кейла готовий, смачного!