Рецепт Смородиновий сорбет фото

Смородиновий сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди , Смородина
Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Літній освіжаючий ласощі. Приготувати такий десерт можна з будь-якої ягоди, сьогодні я покажу, як зробити сорбет з порічки.

Опис приготування:

Приготуйте в жаркий день смородиновий сорбет на десерт. Надо лишь подморозить смородину, змішати її з цукровою пудрою і водою, потім знову заморозити.

  • Смородина червона - 300 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вода - 70 мілілітрів
смородиновий сорбет - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для сорбета. Щоб він легше і швидше приготувався, смородину потрібно трохи заморозити.
смородиновий сорбет - фото крок 2
2. Влийте трішки води і подрібніть смородину.
смородиновий сорбет - фото крок 3
3. Влийте воду, що залишилася і всипте цукрову пудру. Перемішайте.
смородиновий сорбет - фото крок 4
4. Перелийте в зручний контейнер для морозильної камери. Заморозьте. Обов'язково перемішуйте кожен півгодини.
смородиновий сорбет - фото крок 5
5. Сорбет готовий.
смородиновий сорбет - фото крок 6
6. Розкладаємо по креманкам або вазочках і подаємо, прикрасивши гілочкою м'яти. Приємного!

Схожі рецепти