Смородиновий сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Літній освіжаючий ласощі. Приготувати такий десерт можна з будь-якої ягоди, сьогодні я покажу, як зробити сорбет з порічки.
Приготуйте в жаркий день смородиновий сорбет на десерт. Надо лишь подморозить смородину, змішати її з цукровою пудрою і водою, потім знову заморозити.
- Смородина червона - 300 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вода - 70 мілілітрів
1. Приготуємо продукти для сорбета. Щоб він легше і швидше приготувався, смородину потрібно трохи заморозити.
2. Влийте трішки води і подрібніть смородину.
3. Влийте воду, що залишилася і всипте цукрову пудру. Перемішайте.
4. Перелийте в зручний контейнер для морозильної камери. Заморозьте. Обов'язково перемішуйте кожен півгодини.
5. Сорбет готовий.
6. Розкладаємо по креманкам або вазочках і подаємо, прикрасивши гілочкою м'яти. Приємного!