Бісквіт смородиновий
(покроковий рецепт з фото)
Цей незрівнянний бісквіт готується на основі смородинового варення. Випічка виходить дуже смачною сама по собі, Крім того, Ви можете використовувати бісквіт як основу для святкового торта.
Перед вами - простий рецепт приготування бісквіта смородинового. Для тіста: збиваємо яйця з цукром і кефіром, додаємо смородинове варення, борошно і соду. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин "відпочити" . Потім переливаємо тісто в роз'ємну форму і випікаємо в духовці до готовності. Удачі в приготуванні!
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Смородинове варення - 1 Склянка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 10 мілілітрів
Гарненько збиваємо вінчиком яйця.
Додаємо цукор і кефір, продовжуємо збивати до однорідності.
Кладемо смородинове варення і ретельно перемішуємо.
Просіваємо борошно, ще раз ретельно все перемішуємо.
Додаємо соду, останній раз перемішуємо і залишаємо тісто на 20 хвилин.
Роз'ємну форму для випічки змащуємо маслом. Вливаємо в форму тісто і випікаємо бісквіт 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо тісто не прилипає - бісквіт готовий! Смачного!