Рецепт Бісквіт смородиновий фото

Бісквіт смородиновий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Яйця, Кефір, Смородина
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Бісквіт

Цей незрівнянний бісквіт готується на основі смородинового варення. Випічка виходить дуже смачною сама по собі, Крім того, Ви можете використовувати бісквіт як основу для святкового торта.

Перед вами - простий рецепт приготування бісквіта смородинового. Для тіста: збиваємо яйця з цукром і кефіром, додаємо смородинове варення, борошно і соду. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин "відпочити" . Потім переливаємо тісто в роз'ємну форму і випікаємо в духовці до готовності. Удачі в приготуванні!

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Смородинове варення - 1 Склянка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 10 мілілітрів
бісквіт смородиновий - фото крок 1
Гарненько збиваємо вінчиком яйця.
бісквіт смородиновий - фото крок 2
Додаємо цукор і кефір, продовжуємо збивати до однорідності.
бісквіт смородиновий - фото крок 3
Кладемо смородинове варення і ретельно перемішуємо.
бісквіт смородиновий - фото крок 4
Просіваємо борошно, ще раз ретельно все перемішуємо.
бісквіт смородиновий - фото крок 5
Додаємо соду, останній раз перемішуємо і залишаємо тісто на 20 хвилин.
бісквіт смородиновий - фото крок 6
Роз'ємну форму для випічки змащуємо маслом. Вливаємо в форму тісто і випікаємо бісквіт 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо тісто не прилипає - бісквіт готовий! Смачного!

Схожі рецепти