Рецепт Бісквіт смородиновий фото

Бісквіт смородиновий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Кефір , Смородина
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей незрівнянний бісквіт готується на основі смородинового варення. Випічка виходить дуже смачною сама по собі, Крім того, Ви можете використовувати бісквіт як основу для святкового торта.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування бісквіта смородинового. Для тіста: збиваємо яйця з цукром і кефіром, додаємо смородинове варення, борошно і соду. Ми залишаємо тісто на 20 хвилин"відпочити" . Потім переливаємо тісто в роз'ємну форму і випікаємо в духовці до готовності. Удачі в приготуванні!

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Смородинове варення - 1 Склянка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 10 мілілітрів
бісквіт смородиновий - фото крок 1
Гарненько збиваємо вінчиком яйця.
бісквіт смородиновий - фото крок 2
Додаємо цукор і кефір, продовжуємо збивати до однорідності.
бісквіт смородиновий - фото крок 3
Кладемо смородинове варення і ретельно перемішуємо.
бісквіт смородиновий - фото крок 4
Просіваємо борошно, ще раз ретельно все перемішуємо.
бісквіт смородиновий - фото крок 5
Додаємо соду, останній раз перемішуємо і залишаємо тісто на 20 хвилин.
бісквіт смородиновий - фото крок 6
Роз'ємну форму для випічки змащуємо маслом. Вливаємо в форму тісто і випікаємо бісквіт 35-40 хвилин, температура 180 градусів. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо тісто не прилипає - бісквіт готовий! Смачного!

Схожі рецепти