Смородиновий десерт
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно солодкий і смачний десерт з простих і доступних продуктів. Ніколи б не подумала, що такий повітряний мус виходить з манки і смородини. Дивіться.
Приготуйте смородиновий десерт з ягід, манки, цукру і води. Просто і дуже смачно!
- Смородина чорна - 150 грам
- Цукор - 50 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Манька - 3 Ст. Ложки
1. Приготуємо продукти для десерту.
2. Кладемо смородину в воду і ставимо на вогонь. Варимо 7-10 хвилин.
3. Відціджуємо ягоди.
4. Протираємо ягоди через сито, макуха викидаємо. Пюре змішуємо з рідиною.
5. Всипаємо цукор, перемішуємо. Ставимо на вогонь, всипаємо манку і варимо 5 хвилин.
6. Остужіваем майбутній десерт.
7. Пересипаємо в зручну форму для збивання.
8. Міксером на максимальних обертах збиваємо десерт. Маса повинна збільшитися в обсязі і посветлеть.
9. Смородиновий десерт готовий!