Смажені кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Безпрограшний варіант приготування кабачків - це підсмажити їх на сковороді. Відмінна закуска з ароматним соусом найкраще підходить для легкого вечері. Ось рецепт, як приготувати смажені кабачки.
Використовуйте молоді кабачки, з них не потрібно очищати шкірку, та й виходить ніжніше. Ця закуска неймовірно смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Я люблю її за те, що вона швидко і просто готується. Ідеальний гарнір для такої страви - молода картопля з кропом. Подавайте обов'язково зі свіжими овочами та зеленню.
- Кабачки - 3 штуки
- Борошно - 05 склянок
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Вода - 50 мілілітрів
- Пармезан - 50 грам
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1
Кабачки помийте, наріжте кільцями товщиною близько 0, 7 см.
2
Яйця злегка збийте виделкою, додайте воду і розмішайте.
3
В іншій мисці з'єднайте панірувальні сухарі, червоний і чорний перець, сіль, тертий пармезан і дрібно посічену петрушку.
4
Кільця кабачків обваляйте в борошні, потім занурте у збите яйце і, нарешті, в паніровці.
5
Обсмажуйте у великій кількості добре розігрітого рослинного масла. Коли одна сторона почне золотитися, переверніть кабачки на другу сторону.
6
Викладіть смажені кабачки на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
7
Подавайте зі сметанним соусом. Для цього змішайте сметану з видавленим часником, чорним перцем і сіллю.