Рецепт Смажені кабачки фото

Смажені кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Безпрограшний варіант приготування кабачків - це підсмажити їх на сковороді. Відмінна закуска з ароматним соусом найкраще підходить для легкого вечері. Ось рецепт, як приготувати смажені кабачки.

Опис приготування:

Використовуйте молоді кабачки, з них не потрібно очищати шкірку, та й виходить ніжніше. Ця закуска неймовірно смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Я люблю її за те, що вона швидко і просто готується. Ідеальний гарнір для такої страви - молода картопля з кропом. Подавайте обов'язково зі свіжими овочами та зеленню.

  • Кабачки - 3 штуки
  • Борошно - 05 склянок
  • Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
  • Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Пармезан - 50 грам
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1
Кабачки помийте, наріжте кільцями товщиною близько 0, 7 см.
2
Яйця злегка збийте виделкою, додайте воду і розмішайте.
3
В іншій мисці з'єднайте панірувальні сухарі, червоний і чорний перець, сіль, тертий пармезан і дрібно посічену петрушку.
4
Кільця кабачків обваляйте в борошні, потім занурте у збите яйце і, нарешті, в паніровці.
5
Обсмажуйте у великій кількості добре розігрітого рослинного масла. Коли одна сторона почне золотитися, переверніть кабачки на другу сторону.
6
Викладіть смажені кабачки на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.
7
Подавайте зі сметанним соусом. Для цього змішайте сметану з видавленим часником, чорним перцем і сіллю.

Схожі рецепти