Смажені галушки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Хочу запропонувати вам на замітку просте, недороге і ситне блюдо. Галушки можуть бути не тільки інгредієнтом перших страв, але і цілком самостійним обідом або вечерею. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Смажені галушки з цибулею можна подавати до столу як з соусом або овочами, так і без будь-яких додаткових інгредієнтів. Ця страва - чудова альтернатива вже звичним гарнірів.
- Вода - 1/2 склянки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1-1.5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У глибоку миску просійте борошно.
Воду з'єднайте з оцтом. Краще використовувати не звичайний столовий оцет, а яблучний, наприклад.
Влийте воду в борошно і замісити тісто. Залиште його на 15 хвилин.
Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Викладіть на сковороду, додайте масла і відправте обсмажувати на середньому вогні.
У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити.
З тіста скачайте джгутик.
Наріжте невеликими шматочками і відправте в киплячу воду.
Після того, як галушки розлютилися, варіть їх 5-7 хвилин (час залежить від розміру).
Відкиньте на друшляк галушки, обсушити і відправте на сковороду з обсмаженою цибулею.
Підрум'яньте їх на середньому вогні.
Подавайте смажені галушки гарячими.