Смажені галушки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на замітку просте, недороге і ситне блюдо. Галушки можуть бути не тільки інгредієнтом перших страв, але і цілком самостійним обідом або вечерею. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!
Смажені галушки з цибулею можна подавати до столу як з соусом або овочами, так і без будь-яких додаткових інгредієнтів. Ця страва - чудова альтернатива вже звичним гарнірів.
- Вода - 1/2 склянки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1-1.5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

У глибоку миску просійте борошно.

Воду з'єднайте з оцтом. Краще використовувати не звичайний столовий оцет, а яблучний, наприклад.

Влийте воду в борошно і замісити тісто. Залиште його на 15 хвилин.

Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Викладіть на сковороду, додайте масла і відправте обсмажувати на середньому вогні.

У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити.

З тіста скачайте джгутик.

Наріжте невеликими шматочками і відправте в киплячу воду.

Після того, як галушки розлютилися, варіть їх 5-7 хвилин (час залежить від розміру).

Відкиньте на друшляк галушки, обсушити і відправте на сковороду з обсмаженою цибулею.

Підрум'яньте їх на середньому вогні.

Подавайте смажені галушки гарячими.