Рецепт Смажені галушки фото

Смажені галушки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку просте, недороге і ситне блюдо. Галушки можуть бути не тільки інгредієнтом перших страв, але і цілком самостійним обідом або вечерею. Хочете спробувати? запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Смажені галушки з цибулею можна подавати до столу як з соусом або овочами, так і без будь-яких додаткових інгредієнтів. Ця страва - чудова альтернатива вже звичним гарнірів.

  • Вода - 1/2 склянки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1-1.5 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
смажені галушки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
смажені галушки - фото крок 2
У глибоку миску просійте борошно.
смажені галушки - фото крок 3
Воду з'єднайте з оцтом. Краще використовувати не звичайний столовий оцет, а яблучний, наприклад.
смажені галушки - фото крок 4
Влийте воду в борошно і замісити тісто. Залиште його на 15 хвилин.
смажені галушки - фото крок 5
Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками.
смажені галушки - фото крок 6
Викладіть на сковороду, додайте масла і відправте обсмажувати на середньому вогні.
смажені галушки - фото крок 7
У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити.
смажені галушки - фото крок 8
З тіста скачайте джгутик.
смажені галушки - фото крок 9
Наріжте невеликими шматочками і відправте в киплячу воду.
смажені галушки - фото крок 10
Після того, як галушки розлютилися, варіть їх 5-7 хвилин (час залежить від розміру).
смажені галушки - фото крок 11
Відкиньте на друшляк галушки, обсушити і відправте на сковороду з обсмаженою цибулею.
смажені галушки - фото крок 12
Підрум'яньте їх на середньому вогні.
смажені галушки - фото крок 13
Подавайте смажені галушки гарячими.

Схожі рецепти