Рецепт Смажена риба з щавлевим соусом фото

Смажена риба з щавлевим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Зелень , Щавель
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Звичайну смажену рабу можна урізноманітнити смачним соусом. Як варіант, пропоную дуже незвичайний соус з щавлю. Він відмінно підійде як до білої риби, так і до червоної.

Опис приготування:

Смак щавлю надає рибі дуже незвичайний смаковий відтінок. Можна соус подати разом з рибою, а можна рибу просто згасити в ньому. На гарнір відмінно підійде картопля.

  • Щавель - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 грами
  • Борошно - 1 Ст. Ложок(+ панірування)
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Риба - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 1
Лук наріжте і обсмажте.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 2
Додайте нарізаний щавель.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 3
Додайте пару столових ложок води і тушкуйте 3-4 хвилини.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 4
Влийте вершки і додайте дрібно нарізаний часник. Додайте 1 ст. L. Борошна. Перемішайте і доведіть до кипіння.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 5
Блендером доведіть масу до однорідності.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 6
Філе будь-якої риби обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін. За смаком підсолити.
смажена риба з щавлевим соусом - фото крок 7
Подавайте, прикрасивши шматочком лимона.
Смачного!

Схожі рецепти