Смажена риба з щавлевим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Звичайну смажену рабу можна урізноманітнити смачним соусом. Як варіант, пропоную дуже незвичайний соус з щавлю. Він відмінно підійде як до білої риби, так і до червоної.
Смак щавлю надає рибі дуже незвичайний смаковий відтінок. Можна соус подати разом з рибою, а можна рибу просто згасити в ньому. На гарнір відмінно підійде картопля.
- Щавель - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 грами
- Борошно - 1 Ст. Ложок(+ панірування)
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Риба - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
Лук наріжте і обсмажте.
Додайте нарізаний щавель.
Додайте пару столових ложок води і тушкуйте 3-4 хвилини.
Влийте вершки і додайте дрібно нарізаний часник. Додайте 1 ст. L. Борошна. Перемішайте і доведіть до кипіння.
Блендером доведіть масу до однорідності.
Філе будь-якої риби обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін. За смаком підсолити.
Подавайте, прикрасивши шматочком лимона.
Смачного!
Смачного!