Рецепт Риба, смажена під соусом фото

Риба, смажена під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Просте святкове блюдо, яке з легкістю прикрасить ваш стіл! Камбала обсмажується в паніровці на сковороді і подається до столу з смачним томатно-цибульним соусом. На гарнір підійде картопля пюре.

Камбала вважається дуже смачною і корисною рибкою. Пропоную простий рецепт приготування риби, смаженої під соусом. Хрустка паніровка і томатний соус не залишать нікого байдужим. На гарнір мені подобається готувати картоплю пюре або макарони. Хай щастить!

  • Борсатися - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
риба, смажена під соусом - фото крок 1
Ретельно промиваємо, обсушуємо, а потім очищаємо камбалу. Натираємо рибу сіллю, перцем і спеціями. Ми залишаємо на півгодини.
риба, смажена під соусом - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю.
риба, смажена під соусом - фото крок 3
Влийте до цибулі 150 мл води і додайте томатну пасту. Перемішайте, доведіть до кипіння. Готуйте 5-7 хвилин, потім зніміть з вогню.
риба, смажена під соусом - фото крок 4
Обваляйте підготовлену рибу в панірувальних сухарях.
риба, смажена під соусом - фото крок 5
Обсмажте камбалу на рослинній олії до красивого золотистого кольору. Смажимо з кожного боку по 5 хвилин.
риба, смажена під соусом - фото крок 6
Подаємо рибу з томатним соусом, присипавши зверху подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти