Риба, смажена під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Просте святкове блюдо, яке з легкістю прикрасить ваш стіл! Камбала обсмажується в паніровці на сковороді і подається до столу з смачним томатно-цибульним соусом. На гарнір підійде картопля пюре.
Камбала вважається дуже смачною і корисною рибкою. Пропоную простий рецепт приготування риби, смаженої під соусом. Хрустка паніровка і томатний соус не залишать нікого байдужим. На гарнір мені подобається готувати картоплю пюре або макарони. Хай щастить!
- Борсатися - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Ретельно промиваємо, обсушуємо, а потім очищаємо камбалу. Натираємо рибу сіллю, перцем і спеціями. Ми залишаємо на півгодини.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю.
Влийте до цибулі 150 мл води і додайте томатну пасту. Перемішайте, доведіть до кипіння. Готуйте 5-7 хвилин, потім зніміть з вогню.
Обваляйте підготовлену рибу в панірувальних сухарях.
Обсмажте камбалу на рослинній олії до красивого золотистого кольору. Смажимо з кожного боку по 5 хвилин.
Подаємо рибу з томатним соусом, присипавши зверху подрібненою зеленню. Смачного!