Рецепт Риба, смажена під соусами фото

Риба, смажена під соусами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Апельсин, Мандарин
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Розповім, як приготувати рибу, смажену під соусами. Чим мені подобається цей варіант, так це своєю простотою і швидкістю. Рибку можна брати ту, що найбільше любите, рекомендую саме морську.

Соус можна приготувати з будь-яких продуктів, наприклад, традиційний варіант: вершковий або томатний, а також більш пікантний - цитрусовий або горіховий. Мені подобається пробувати все нове, тому вибираю саме другий варіант. Рибу з соусом подаю з рисом або скляній локшиною.

  • Борсатися - 4 штуки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Мандарин - 1 штука
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
риба, смажена під соусами - фото крок 1
1. Рибку мою і посипаю сіллю, чорним меленим перцем. 1 ложку борошна висипаю в тарілку, панірую рибку з двох сторін. Сковороду розігріваю з 40 грамами вершкового масла. Обсмажую тушки з кожного боку по кілька хвилин.
риба, смажена під соусами - фото крок 2
2. Апельсин і мандарин мою, потім з кожного фрукта вичавлюю сік.
риба, смажена під соусами - фото крок 3
3. На окремій сковороді розтоплюю вершкове масло, додаю до нього борошно і обсмажую до золотистого кольору.
риба, смажена під соусами - фото крок 4
4. Вливаю сік цитрусових і безперервно помішують віночком до утворення однорідної консистенції.
риба, смажена під соусами - фото крок 5
5. Смажену рибку перекладаю на стіл і поливаю цитрусовим соусом або перед подачею перекладаю рибку прямо в соус.

Схожі рецепти