Рецепт Риба, смажена під соусами фото

Риба, смажена під соусами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Апельсин , Мандарин
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати рибу, смажену під соусами. Чим мені подобається цей варіант, так це своєю простотою і швидкістю. Рибку можна брати ту, що найбільше любите, рекомендую саме морську.

Опис приготування:

Соус можна приготувати з будь-яких продуктів, наприклад, традиційний варіант: вершковий або томатний, а також більш пікантний - цитрусовий або горіховий. Мені подобається пробувати все нове, тому вибираю саме другий варіант. Рибу з соусом подаю з рисом або скляній локшиною.

  • Борсатися - 4 штуки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Мандарин - 1 штука
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
риба, смажена під соусами - фото крок 1
1. Рибку мою і посипаю сіллю, чорним меленим перцем. 1 ложку борошна висипаю в тарілку, панірую рибку з двох сторін. Сковороду розігріваю з 40 грамами вершкового масла. Обсмажую тушки з кожного боку по кілька хвилин.
риба, смажена під соусами - фото крок 2
2. Апельсин і мандарин мою, потім з кожного фрукта вичавлюю сік.
риба, смажена під соусами - фото крок 3
3. На окремій сковороді розтоплюю вершкове масло, додаю до нього борошно і обсмажую до золотистого кольору.
риба, смажена під соусами - фото крок 4
4. Вливаю сік цитрусових і безперервно помішують віночком до утворення однорідної консистенції.
риба, смажена під соусами - фото крок 5
5. Смажену рибку перекладаю на стіл і поливаю цитрусовим соусом або перед подачею перекладаю рибку прямо в соус.

Схожі рецепти