Смажена риба в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Така риба в майонезі має більш ніжний і соковитий смак, аромат спецій, кислинку. Смажиться миттєво і просто тане в роті. Пробуйте!
Для приготування смаженої риби в майонезі нам знадобиться свіжа випотрошена рибка, у мене річкова, майонез, спеції і масло для смаження. Замаринуйте рибку в приправах та майонезі, потім панірують у борошні і смажте на олії в сковороді з двох сторін до готовності.
- Карась - 400 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Спеції для риби - 2 чайних ложки (без солі)
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (для панірування)
- Масло rafinirovannoe - 3 Ст. Ложки (для смаження)
1. Приготуємо необхідні продукти. Рибу випатрати, зняти луску, вимити ретельно всередині і зовні.
2. Посипте рибу сіллю, травами, залиште на пару хвилин підсохнути. Після змастіть щедро майонезом.
3. Залиште рибу в майонезі на 15 хвилин.
4. Панірують у борошні.
5. Обсмажуйте без кришки на середньому вогні до готовності. Приємного!