Рецепт Смажена риба в майонезі фото

Смажена риба в майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Така риба в майонезі має більш ніжний і соковитий смак, аромат спецій, кислинку. Смажиться миттєво і просто тане в роті. Пробуйте!

Опис приготування:

Для приготування смаженої риби в майонезі нам знадобиться свіжа випотрошена рибка, у мене річкова, майонез, спеції і масло для смаження. Замаринуйте рибку в приправах та майонезі, потім панірують у борошні і смажте на олії в сковороді з двох сторін до готовності.

  • Карась - 400 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Спеції для риби - 2 чайних ложки (без солі)
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (для панірування)
  • Масло rafinirovannoe - 3 Ст. Ложки (для смаження)
смажена риба в майонезі - фото крок 1
1. Приготуємо необхідні продукти. Рибу випатрати, зняти луску, вимити ретельно всередині і зовні.
смажена риба в майонезі - фото крок 2
2. Посипте рибу сіллю, травами, залиште на пару хвилин підсохнути. Після змастіть щедро майонезом.
смажена риба в майонезі - фото крок 3
3. Залиште рибу в майонезі на 15 хвилин.
смажена риба в майонезі - фото крок 4
4. Панірують у борошні.
смажена риба в майонезі - фото крок 5
5. Обсмажуйте без кришки на середньому вогні до готовності. Приємного!

Схожі рецепти