Смажена курка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, смажена курка - це дуже і дуже смачно, але ось після приготування цієї страви залишається багато жирних бризок, тому я пропоную вам посмажити курку в духовці, так і простіше і чистіше.
Посмажити курку - це, мабуть, найпростіше, що можна зробити, щоб швидко і смачно поїсти, але коли вже зовсім лінь займатися цим, можна придумати більш простий і легкий спосіб. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смажену курку в духовці так, щоб при цьому ви витратили на сам процес мінімум сил. Для цього рецепта підійдуть будь-які частини курки, та й спеції можете підібрати на свій розсуд, тут цікава сама технологія. Спочатку ми трохи обсмажити шматочки на сковороді, а потім відправимо їх в духовку, щоб курка пропеклась всередині. У підсумку з цим простим рецептом смаженої курки в духовці ми отримаємо соковиті і ніжні шматочки м'яса з хрусткою ароматною скоринкою.
- Курка - 600-700 грам (будь-які частини)
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком