Рецепт Південно-луїзіанська смажена курка

Рецепт Південно-луїзіанська смажена курка
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування південно-Луїзіанської смаженої курки. швидко, просто і дуже смачно.

опис приготування:

У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.

Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.

У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.

Викласти шматочки курки в сковороду. приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.


  • ціла курка, нарізати на 6 шматків— 1 штука
  • яйця, збити— 2 штуки
  • банка згущеного молока— 1 штука
  • солі— 2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 2 чайних ложки
  • часникового порошку— 2 чайних ложки
  • порошку цибулі— 2 чайних ложки
  • борошна— 21/2 склянки
  • рослинного масла для смаження— 11/2 склянки
У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.

Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.

У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.

Викласти шматочки курки в сковороду. приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.


Схожі рецепти

Смажена курка цілком

Смажена курка цілком

Здавалося б, у кожної господині повинні знайтися десятки рецептів смаженої курочки. Але часто м'ясо виходить сухим або жорстким, НЕ пропікається взагалі або корочка залишається блідою. Що робити? дивіться! опис приготування: Смажена курка цілком — прекрасне, дуже смачна страва на всі випадки ж...

читати далі
Смажена курка шматочками на сковороді

Смажена курка шматочками на сковороді

Що може бути простіше і смачніше? Шматочки соковитої смаженої курочки, овочевий салат, гарнір на ваш смак - вийде смачний швидкий вечеря. опис приготування: Курку слід вимити й обсушити, порізати на частини, посолити і поперчити, а потім обсмажити на олії до готовності. курка— 1 штука(будь-я...

читати далі
Смажена курка на сковороді

Смажена курка на сковороді

Смажена курка на сковороді - звучить трохи банально? Тоді пропоную вашій увазі цікавий рецепт, який можливо змусить інакше поглянути на вельми традиційна страва. опис приготування: Ніжна і соковита всередині, хрустка і пікантна зовні смажена курка на сковороді - це неймовірне блюдо. Комбінуючи...

читати далі
Смажена курка по-південному

Смажена курка по-південному

Рецепт приготування смаженої курки з хрусткою скоринкою по-південному. Дуже смачна курочка і дуже хрустка золотава скоринка. опис приготування: Розігріти жир у великій, чавунній сковороді на середньому вогні. У коричневому паперовому пакеті змішайте борошно, сіль і перець. Кладіть в пакет по д...

читати далі
Смажена курка з хрусткою скоринкою

Смажена курка з хрусткою скоринкою

Смажена курка з хрусткою скоринкою - це відмінна закуска до вина або пива. А якщо доповнити її гарніром і салатом, то вийде повноцінна вечеря для сім'ї або ж блюдо для всіх гостей за столом. опис приготування: Курка в паніровці - це відмінна закуска для великої компанії. Курочка виходить дуже ...

читати далі