Південно-луїзіанська смажена курка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування південно-Луїзіанської смаженої курки. Швидко, просто і дуже смачно.
У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.
Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.
У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. Струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.
Викласти шматочки курки в сковороду. Приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.
- Ціла курка, нарізати на 6 шматків - 1 штука
- Яйця, збити - 2 штуки
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Солі - 2 чайних ложки
- Меленого чорного перцю - 2 чайних ложки
- Часникового порошку - 2 чайних ложки
- Порошку цибулі - 2 чайних ложки
- Борошна - 21/2 склянки
- Рослинного масла для смаження - 11/2 склянки
У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.
Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.
У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. Струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.
Викласти шматочки курки в сковороду. Приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.
Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.
У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. Струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.
Викласти шматочки курки в сковороду. Приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.