Рецепт Південно-луїзіанська смажена курка фото

Південно-луїзіанська смажена курка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування південно-Луїзіанської смаженої курки. Швидко, просто і дуже смачно.

У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.

Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.

У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. Струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.

Викласти шматочки курки в сковороду. Приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.


  • Ціла курка, нарізати на 6 шматків - 1 штука
  • Яйця, збити - 2 штуки
  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Солі - 2 чайних ложки
  • Меленого чорного перцю - 2 чайних ложки
  • Часникового порошку - 2 чайних ложки
  • Порошку цибулі - 2 чайних ложки
  • Борошна - 21/2 склянки
  • Рослинного масла для смаження - 11/2 склянки
У середній мисці змішати яйця і молоко. Додати майже всю сіль, перець, часниковий порошок, і цибульний порошок. Відкладіть в сторону.

Посипати сіллю, перцем, часниковим порошком і порошком лука шматочки курки з обох сторін.

У великій сковороді розігрійте масло на середньому вогні. Покладіть борошно в поліетиленовий пакет. Умочіть по одному шматочки курки в яєчно-молочну суміш, покладіть в поліетиленовий пакет. Струсіть пакет, щоб покрити борошном кожен шматочок курки.

Викласти шматочки курки в сковороду. Приблизно через 5 хвилин перевернути. Нехай курка смажиться приблизно 15 хвилин або поки м'ясо буде повністю готове.

Схожі рецепти