Смажена ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Даремно ви думаєте, що смажена ковбаса - це просто і нудно. Її можна приготувати по-різному і урізноманітнити іншими продуктами. У нашому випадку - це відмінний сніданок на швидку руку з ковбаси і яєць.
Простий і швидкий спосіб приготування ситного сніданку за 10 хвилин. Такий омлет з ковбасою можна приготувати і в якості перекусу протягом дня. За смаком можна додати сир, зелень і спеції. Крім цього, омлет можна урізноманітнити грибами. Ковбасу вибирайте будь-яку на ваш смак, але зазвичай сюди йде варена.
Отже, дивіться, як приготувати ковбасу смажену.
- Яйця - 3 штуки
- Варена ковбаса - 150 грам
- Молоко - 100 грам
- Раститель масло - 10 грам
- Сіль - За смаком
1. Багато хто звик снідати омлетом, а найпоширеніший рецепт - це яйця з ковбасою. Такий сніданок буде ситним і смачним.
2. Кількість яєць підбирайте самі, хто як любить і на скільки людина.
3. Збиваємо яйця міксером або звичайним віночком.
4. Додаємо молоко і продовжуємо збивати. Сіль і спеції додайте за смаком.
5. Тим часом відправляємо на сковороду ковбасу, нарізану шматочками. Смажимо її при постійному помішуванні до золотистого кольору.
6. Вливаємо збиті яйця з молоком і накриваємо кришкою. Смажимо омлет на слабкому вогні до готовності (приблизно 7 хвилин).
7. Подаємо в гарячому вигляді. Можна прикрасити зеленню або додати сир за смаком.