Рецепт Смажена ковбаса фото

Смажена ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Даремно ви думаєте, що смажена ковбаса - це просто і нудно. Її можна приготувати по-різному і урізноманітнити іншими продуктами. У нашому випадку - це відмінний сніданок на швидку руку з ковбаси і яєць.

Опис приготування:

Простий і швидкий спосіб приготування ситного сніданку за 10 хвилин. Такий омлет з ковбасою можна приготувати і в якості перекусу протягом дня. За смаком можна додати сир, зелень і спеції. Крім цього, омлет можна урізноманітнити грибами. Ковбасу вибирайте будь-яку на ваш смак, але зазвичай сюди йде варена.

Отже, дивіться, як приготувати ковбасу смажену.

  • Яйця - 3 штуки
  • Варена ковбаса - 150 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Раститель масло - 10 грам
  • Сіль - За смаком
смажена ковбаса - фото крок 1
1. Багато хто звик снідати омлетом, а найпоширеніший рецепт - це яйця з ковбасою. Такий сніданок буде ситним і смачним.
смажена ковбаса - фото крок 2
2. Кількість яєць підбирайте самі, хто як любить і на скільки людина.
смажена ковбаса - фото крок 3
3. Збиваємо яйця міксером або звичайним віночком.
смажена ковбаса - фото крок 4
4. Додаємо молоко і продовжуємо збивати. Сіль і спеції додайте за смаком.
смажена ковбаса - фото крок 5
5. Тим часом відправляємо на сковороду ковбасу, нарізану шматочками. Смажимо її при постійному помішуванні до золотистого кольору.
смажена ковбаса - фото крок 6
6. Вливаємо збиті яйця з молоком і накриваємо кришкою. Смажимо омлет на слабкому вогні до готовності (приблизно 7 хвилин).
смажена ковбаса - фото крок 7
7. Подаємо в гарячому вигляді. Можна прикрасити зеленню або додати сир за смаком.

Схожі рецепти