Смажена ковбаса з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування смажених ковбасок з картоплею.
Кількість порцій: 5
- Ковбаса - 500 грам (варена )
- Картопля - 1 штука (пакет, замороженої, нарізаної)
- Бекон - 4 штуки (нарізати)
- Часник - 2 штуки (натерти )
- Цибуля - 1 штука (дрібно нарізати)
- Дижонская гірчиця - 1 штука
- Оцет - 1 штука
- Пиво - 1 штука (темне)
Складові
Нагріваємо сковороду до 200F. Зробіть проколи на ковбасках зубочисткою.
Обсмажуємо ковбасу на середньому вогні. Додайте трохи пива.
Заливаємо, доводимо до кипіння.
Накриваємо кришкою залишивши невеликий зазор для виходу пара. Готуємо протягом 5 хвилин.
Знімаємо кришку і продовжуємо готувати.
Коли пиво википить…
…викладаємо ковбаски зі сковороди.
Виливаємо півсклянки пива назад в сковороду. Використовуємо дерев'яну лопатку для того, щоб зішкребти дно.
Додаємо шматочки бекону. Обсмажуємо, додаємо цибулю і часник.
Додаємо ще трохи пива. Слідкуйте за тим, щоб нічого не прилипало до дна сковороди.
Висипаємо нарізану кубиками картоплю. Перемішуємо.
Закриваємо кришкою і паримо картопля в пиві до м'якості. Потім зніміть кришку і дайте пиву википіти.
Додати 2 чайні ложки оцту, столову ложку дижонской гірчиці, чорний перець і сіль за смаком.
Викладаємо ковбаски поверх картоплі.
Блюдо готово!