Капуста смажена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути звичніше і простіше, ніж зробити на вечерю гарнір з картоплі? Напевно, кожна господиня має в своєму запасі пару таких рецептів, які можна швидко посмажити, загасити або зварити.
Сьогодні ввечері я вирішила зробити своїм домочадцям саме таке просте блюдо. Про те, як приготувати капусту смажену з картоплею, прочитайте в моїй покрокової інструкції. Продукти, які використовуються в рецепті, завжди є на кожній кухні. Ще б, адже вони ідеально підходять під будь-яку м'ясну страву.
- Кольорова капуста - 200 грам
- Кріп - 1-2 штук (гілочки)
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля помийте, почистіть і наріжте брусками. Обсмажте його на оливковій олії протягом 15 хвилин.
Капусту розберіть на суцвіття і пропарьте в мікрохвильовій печі 3 хвилини при 800 W.
Дайте капусті трохи охолонути і додайте до неї яйце, сіль, добре перемішайте.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями і додайте в сковороду до картоплі. Також все посоліть і поперчіть за смаком.
Через 5 хвилин до картоплі додайте капусту з яйцем. Смажте блюдо на сильному вогні протягом трьох хвилин.
В кінці додайте подрібнений кріп. Перемішайте і подавайте!