Смажена картопля зі смаком грибів
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт смаженої картоплі зі смаком грибів, але без них. Дуже просто, дуже швидко і не передається смачно! А який інгредієнт замінює гриби ви дізнаєтеся в рецепті.
Такий картоплю можна подати на гарнір або як самостійну страву з овочами, соліннями. Баклажан за смаком дуже нагадує гриби. Недарма його маринують і солять на зиму "під гриби" . Приготуйте це просте, дешеве, але чудове блюдо, гідне будь-якого святкового столу. Запевнюю вас, гості оцінять.
- Картопля - 4-5 штук
- Баклажан - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп - 5 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Один великий або два дрібних баклажана очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте баклажани до золотистої скоринки на вогні вище середнього.
Картопля очистіть, помийте і наріжте не надто дрібними кубиками. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
Трохи обсмажте картоплю, періодично перемішуючи, і додайте нарізану цибулю. Додати сіль за смаком.
Смажте картопля з цибулею до готовності, не забуваючи перемішувати. Все це відбувається дуже швидко.
Часник очистіть, кріп помийте. Подрібніть часник, кріп наріжте. З'єднайте в мисці і перемішайте.
У сковороду з картоплею додайте смажені баклажани.
А також кріп з часником.
Перемішайте картопля з цибулею, баклажанами, кропом і часником.
Незвичайно ароматний і смачний картопля зі смаком грибів готовий!