Смачний рецепт піци 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ароматна і ситна начинка, м'яка і пухнаста основа - саме таку піцу ви хотіли спекти? Цей смачний рецепт піци - саме те, що ви шукали. З його допомогою приготуємо піцу легко, просто і смачно!
За допомогою цього простого рецепту ви легко зможете приготувати дуже смачну, соковиту і ситну піцу. Основу піци приготуємо з дріжджового тіста, і не лякайтеся, адже замісити тісто за цим рецептом буде дуже легко. Цей варіант піци більше сподобається чоловікам, адже начинка у неї м'ясна. Жінки можуть полегшити начинку, замінивши половину інгредієнтів овочами: болгарським перцем, грибами і так далі по своєму смаку.
- Дріжджі - 20 грам (свіжі)
 - Молоко - 0, 5 склянки
 - Борошно пшеничне - 2 склянки (плюс 2 столових ложки)
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
 - Цукор - 0, 5 чайних ложки
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Ковбаса - 50-70 грам (будь-яка)
 - Салямі - 10-12 скибочок
 - Бекон - 50 грам
 - Шинка - 70-100 грам
 - Сир - 250-300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
 - Перець чилі - 1 штука (по бажанню)
 - Базилік сушений - 1, 5-2 чайних ложки
 - Помідори - 1-2 штук
 

У теплому молоці розчинний цукор і додамо свіжі дріжджі. Розмішати і додамо 2 ложки борошна. Знову розмішуємо і ставимо в тепле місце хвилин на 10, нехай дріжджі почнуть працювати.

У миску просіваємо борошно, що залишилося, додаємо сіль, пів чайної ложки сушеного базиліка і рослинне масло.

І вимішуємо гладке і м'яке тісто. Дуже зручно користуватися силіконовим килимком, на якому піцу можна буде випікати.

Розкачуємо тісто в круглий коржик завтовшки трохи менше 1 см.

Мельк narezhem бекону, обсмажити його разом з подрібненою цибулею.

Змащуємо основу для піци томатною пастою або соусом. Посипаємо базиліком і подрібненим перцем чилі.

Посипаємо половиною або третю натертого сиру.

І викладаємо салямі, помідори, шинку.

Рівномірно розподілимо шматочки ковбаси і обсмажений з беконом цибулю.

Посипаємо сиром, що залишився.

І випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин.

Перекладаємо піцу з силіконового килимка, нарізаємо - і можна приступати до дегустації. Ось така смачна, соковита і ситна піца у нас вийде!