Смачний рецепт піци
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна і ситна начинка, м'яка і пухнаста основа - саме таку піцу ви хотіли спекти? Цей смачний рецепт піци - саме те, що ви шукали. З його допомогою приготуємо піцу легко, просто і смачно!
За допомогою цього простого рецепту ви легко зможете приготувати дуже смачну, соковиту і ситну піцу. Основу піци приготуємо з дріжджового тіста, і не лякайтеся, адже замісити тісто за цим рецептом буде дуже легко. Цей варіант піци більше сподобається чоловікам, адже начинка у неї м'ясна. Жінки можуть полегшити начинку, замінивши половину інгредієнтів овочами: болгарським перцем, грибами і так далі по своєму смаку.
- Дріжджі - 20 грам (свіжі)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки (плюс 2 столових ложки)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Ковбаса - 50-70 грам (будь-яка)
- Салямі - 10-12 скибочок
- Бекон - 50 грам
- Шинка - 70-100 грам
- Сир - 250-300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Перець чилі - 1 штука (по бажанню)
- Базилік сушений - 1, 5-2 чайних ложки
- Помідори - 1-2 штук
У теплому молоці розчинний цукор і додамо свіжі дріжджі. Розмішати і додамо 2 ложки борошна. Знову розмішуємо і ставимо в тепле місце хвилин на 10, нехай дріжджі почнуть працювати.
У миску просіваємо борошно, що залишилося, додаємо сіль, пів чайної ложки сушеного базиліка і рослинне масло.
І вимішуємо гладке і м'яке тісто. Дуже зручно користуватися силіконовим килимком, на якому піцу можна буде випікати.
Розкачуємо тісто в круглий коржик завтовшки трохи менше 1 см.
Мельк narezhem бекону, обсмажити його разом з подрібненою цибулею.
Змащуємо основу для піци томатною пастою або соусом. Посипаємо базиліком і подрібненим перцем чилі.
Посипаємо половиною або третю натертого сиру.
І викладаємо салямі, помідори, шинку.
Рівномірно розподілимо шматочки ковбаси і обсмажений з беконом цибулю.
Посипаємо сиром, що залишився.
І випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин.
Перекладаємо піцу з силіконового килимка, нарізаємо - і можна приступати до дегустації. Ось така смачна, соковита і ситна піца у нас вийде!