Смачний рецепт курки
(покроковий рецепт з фото)
Зробити таку курку зможе навіть дуже ледачий. Вона не вимагає особливої підготовки або мариновані, а готується в духовці. Розповідаю і вам простий і смачний рецепт курки.
Основа цього рецепта - це різноманітні ароматні спеції. Ви можете купити готовий набір або змішати будь-які на свій смак. Тут особливих рекомендацій немає, використовуйте ті, що більше подобаються. Можете запекти будь-які частини курки або приготувати її цілком.
- Порошок чилі - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Селера - 0, 5 чайних ложки (насіння)
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
- Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Курячі грудки - 1 кілограм
1
Візьміть спеціальну форму з піддоном і гратами, застелите її фольгою, зробіть прорізи.
2
Вимийте куряче м'ясо і витріть його насухо, перекладіть в тарілку. У миску викладіть все спеції, гарненько перемішайте все.
3
Викладіть м'ясо на підготовлений лист і посипте спеціями. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці.
4
Через півгодини дістаньте деко і переверніть кожен шматочок, знову посипте спеціями і відправте ще на 20 хвилин.
5
Курка виходить м'якою і соковитою всередині, з красивою скоринкою і дуже ароматна.