Смачний кекс-пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт випічки, яку можна швидко приготувати до чаю в будь-яких формах. Виходить дуже ніжна масляниста структура, яка тане в роті. Обов'язково запишіть, як приготувати смачний кекс-пиріг.
У рецепті все просто, інгредієнти потрібно тільки змішати.
Як сухофруктів використовуйте родзинки, журавлину, в'ялену вишню, Коран, чорнослив.
З цього тіста виходять прекрасні маффіни і кекси!
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Соняшникова олія - 9 Ст. Ложок
- Розпушувач - 18 грам
- Ваніль - 1 щіпка
- Горіхи, сухофрукти - За смаком
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 9 Ст. Ложок
1. Яйця збийте в густу піну.
2. Додайте цукор, сіль, ваніль і борошно, перемішайте.
3. Додайте по 9 столових ложок соняшникової олії і молока. Добре вимішайте тісто.
4. Додайте в тісто сухофрукти і горіхи, перемішайте. Має вийти рідкуватий тісто (як густа сметана).
5. Дно і боки форми для випічки змастіть маслом. Вилийте в неї тісто, враховуючи, що пиріг підніметься в 2 рази. Поставте на нижню полицю в розігріту до 150-160 градусів духовку на півгодини. Готовність перевіряйте зубочисткою.
6. Коли форма з пирогом повністю охолоне, nozhom відділи кінця bortikov. Переверніть пиріг в блюдо, поріжте і посипте цукровою пудрою. Усе, пора пити чай!