Рецепт Смачні печінкові котлети фото

Смачні печінкові котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хоча печінка вважається субпродуктом, їсти її дуже корисно, адже в ній міститься велика кількість заліза. Тому сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні печінкові котлетки.

Опис приготування:

Такі легкі в приготуванні печінкові котлетки стануть справжньою знахідкою для тих, хто хоче трохи урізноманітнити гарячі страви. Печінка є дуже корисним субпродуктом, тому час від часу її варто вживати в смаженому або вареному вигляді. Такі котлетки відмінно підійдуть до будь-якого гарніру, але особливо рекомендую подавати їх з овочами, так смачніше. Смачного!

  • Печінка індичих - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Шпинат - 50 грам
  • Борошно - 80 грам
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
смачні печінкові котлети - фото крок 1
1. Шпинат, печінку і цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте яйце, розмарин, прованські трави і ретельно перемішайте.
смачні печінкові котлети - фото крок 2
2. Посоліть і додайте порціями борошно, щоб довести масу до потрібної консистенції.
смачні печінкові котлети - фото крок 3
3. Обсмажте котлетки з обох боків на олії, виклавши їх за допомогою ложки. Головне не перепечеться печінку, щоб вона не стала жорсткою. Смачного!

Схожі рецепти