Смачні печінкові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Хоча печінка вважається субпродуктом, їсти її дуже корисно, адже в ній міститься велика кількість заліза. Тому сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смачні печінкові котлетки.
Такі легкі в приготуванні печінкові котлетки стануть справжньою знахідкою для тих, хто хоче трохи урізноманітнити гарячі страви. Печінка є дуже корисним субпродуктом, тому час від часу її варто вживати в смаженому або вареному вигляді. Такі котлетки відмінно підійдуть до будь-якого гарніру, але особливо рекомендую подавати їх з овочами, так смачніше. Смачного!
- Печінка індичих - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Шпинат - 50 грам
- Борошно - 80 грам
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

1. Шпинат, печінку і цибулю пропустіть через м'ясорубку, додайте яйце, розмарин, прованські трави і ретельно перемішайте.

2. Посоліть і додайте порціями борошно, щоб довести масу до потрібної консистенції.

3. Обсмажте котлетки з обох боків на олії, виклавши їх за допомогою ложки. Головне не перепечеться печінку, щоб вона не стала жорсткою. Смачного!