Смачне заварне тісто
(покроковий рецепт з фото)
За своє життя я приготувала багато видів заварного тесту. Чи не кожне з них виходило смачним. Але цей рецепт мене просто підкорив. Обережно, цей рецепт може стати вашим улюбленим. Спробуйте!
Пропоную варіант, як приготувати смачну заварне тісто. Це і правда дуже хороший рецепт заварного тесту, всі інгредієнти дотримані в ідеальній пропорції і поєднуються один з одним. Подайте такі булочки своїм домашнім до чаювання, і вони точно оцінять ваші кулінарні таланти. Якщо раптом ви вирішили піднести булочки з такого тесту на суд гостей, пропоную їх прикрасити, для цього підійдуть будь-які сиропи, фрукти або ягоди. Шикарно виходять булочки з заварного тіста з білим шоколадом і чорницею. Спробуйте!
- Вершкове масло - 100 грам
- Мука - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Яйця - 4 штуки
Візьміть невелику каструльку, перекладіть туди масло і сіль. Залийте склянкою води. Варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, до кипіння. Після того як маслена маса закипить, зніміть її з вогню і тут же засипте туди борошно. Важливо засипати борошно відразу ж, поки масло і вода не охололи!
Після всіх цих маніпуляцій змішайте масло з борошном, поки тісто не стане однорідним. Дайте тісту трохи охолонути і повільно, по одному вбийте яйця, збийте тісто міксером, дайте йому трохи постояти.
Змастіть деко вершковим (або растітельним_ маслом або застеліть папером для запікання і викладіть на нього тісто. Зручніше робити це ложкою, зачерпніть трохи тесту і за допомогою іншої ложки перемістіть його на деко.
Запікайте булочки з смачного заварного тесту в духовці, попередньо розігрів її до 180 градусів, приблизно 30 хвилин. Після того як булочки будуть готові можна розрізати їх і зробити начинку у вигляді збитих вершків або ягід. Смачного.