Смачне дріжджове тісто для пирога з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати смачну дріжджове тісто для пирога з капустою.
Вашій увазі простий рецепт смачного дріжджового тіста для пирога з капустою. Саме такі пироги я готую найчастіше - дуже вже їх люблю, нічого не можу з собою зробити! але впевнена, що і в поєднанні з іншими начинками випічка буде вас радувати своєю ніжністю. Спробуйте, рекомендую!
- Борошно - 600 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Молоко - 1, 5 склянки
- Дріжджі живі - 30 грам
- Вода - 0.5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Начинка - За смаком
1. Дріжджі розводимо в теплому молоці з цукром, чекаємо, поки з'явиться піна.
2. Ось так це має виглядати. Додамо далі до дріжджовий суміші масло, молоко, воду, сіль і перемішаємо.
3. Потім потроху домішуємо борошно. Перемішаємо.
4. Даємо тісту підійти приблизно годину в теплому місці. В цей час ви якраз встигнете зробити начинку.
5. Пиріг на такому тесті треба готувати приблизно 40-50 хвилин. Готово!