Смачне бісквітне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Способів приготування бісквітного тіста існує дуже багато, але не всі з них вдалі. Я пропоную вам варіант, як приготувати смачну бісквітне тісто, який виходить завжди!
Бісквітне тісто готують по-різному - іноді в нього додають молоко, окріп, розпушувач. Але класичне бісквітне тісто складається з трьох інгредієнтів - яєць, цукру і борошна. Звичайно, з цими інгредієнтами також можна експериментувати, деякі пропонують окремо збивати білки і жовтки, а потім змішувати їх, інші разом з цукрово-яєчною масою збивають і борошно. Всі ці способи я випробувала особисто і гарного результату не отримала - бісквітний корж або НЕ пропікався, або не виростають. Рецепт бісквітного тіста, який я пропоную вам зараз, вдалий на всі 100%, з першого разу у мене вийшов гарний бісквітний корж.
- Яйця домашні - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1, 25 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця раджу використовувати домашні, бісквіт з них виходить завжди смачніше. Борошно теж вибирайте найкращу, заздалегідь поставте її в холодне місце.
Яйця збийте з цукром міксером на середній потужності приблизно 10-12 хвилин.
Маса повинна посветлеть і збільшитися в обсязі.
Тепер акуратно невеликими порціями вмесіте борошно. Всипте 1/3 склянки, розмішайте, рухаючись ложкою від низу до верху за годинниковою стрілкою. Потім всипте ще третину склянки і Портора процедуру.
Biskvitnoe тісто готове. Вилийте його в форму для випікання (я використовую силіконову) і відправте в духовку на 40 хвилин. Тісто ставте в холодну духовку і розігрівайте до температури 190 градусів.
Готовий бісквітний корж розріжте, змастіть кремом, прикрасьте - і дуже смачний торт готовий!