Смачне печиво на маргарині
(покроковий рецепт з фото)
Один з найшвидших рецептів печива - на маргарині. Варіантів для приготування такого печива дуже багато, представляю вашій увазі один з них. З приготуванням впорається будь-який кулінар.
Рецепт буде дуже простим, не займе багато часу для приготування, а печиво вийде розсипчастим, ніжним і легким.
Читайте далі, як приготувати смачне печиво на маргарині, і у вас вийде відмінний додаток до чаю для великої родини. Печиво можна подавати як гарячим, так і вже остиглим.
Відмінно буде поєднуватися з молоком і чаєм. Смачного!
- Маргарин - 120 грам
- Цукор - 100 мілілітрів
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 400 мілілітрів
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1
Необхідно збити цукор звичайний і цукор ванільний з яйцем до отримання піни.
2
У мікрохвильовці (або на водяній бані) розтопіть маргарин і додайте його до яєчної суміші. Далі вводимо соду, змішану з просіяного борошном.
3
Замішуємо тісто, розминаючи його, щоб не було грудочок. Обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на півгодини.
4
Треба тонко розкачати тісто, зробити з нього печиво, за допомогою різних формочок, викласти на деко, застелений пергаментним папером.
5
Випікати 12 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.