Рецепт Смачне печиво на маргарині (пісочне) фото

Смачне печиво на маргарині (пісочне)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Маргарин
Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Цей рецепт сподобається всім любителям солодкого. Сьогодні вам розповім, як приготувати смачне печиво на маргарині (пісочне). Негайно приступимо до приготування цих солодких печенюшок.

Супер-прості пісочні печеньки на маргарині готові, смачного! Вони чудово підійдуть до чаю і кави. Ви будете від них в захваті, адже такі печива буквально тануть у роті. Вони дуже м'які, легко ламаються, тому сподобаються всій родині. В цьому можете навіть не сумніватися.

  • Маргарин - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
1
Для приготування маргарин потрібно розтопити на водяній бані або ж у мікрохвильовій печі.
2
Як тільки ви досягнете потрібної консистенції, змішайте з маргарином цукор і ретельно все перемішайте доти, поки крупинки цукру повністю не розчиняться в суміші.
3
Тепер в суміш необхідно вбити одне яйце і знову все ретельно перемішати в мисочці.
Борошно необхідно попередньо просіяти і поступово вводити її в тісто невеликими порціями, постійно помішуючи.
4
Тепер слід додати в тісто соду, яку гасимо в оцті або лимонному соці. Ретельно все перемішуємо, починаємо вимішувати тісто руками. Робимо це до тих пір, поки тісто не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Тепер тісто необхідно скачати в кулю і прибрати в холодильник на 20 хвилин.
5
На робочу поверхню присипте трохи борошна, розкачайте тісто в пласт і сформуйте печива за допомогою спеціальної формочки. Деко застилає пергаментним папером, відправляємо печива в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Випікати печиво необхідно протягом 10-15 хвилин.

Схожі рецепти