Рецепт Смачне печиво на маргарині (пісочне) фото

Смачне печиво на маргарині (пісочне)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Маргарин
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт сподобається всім любителям солодкого. Сьогодні вам розповім, як приготувати смачне печиво на маргарині (пісочне). Негайно приступимо до приготування цих солодких печенюшок.

Опис приготування:

Супер-прості пісочні печеньки на маргарині готові, смачного! Вони чудово підійдуть до чаю і кави. Ви будете від них в захваті, адже такі печива буквально тануть у роті. Вони дуже м'які, легко ламаються, тому сподобаються всій родині. В цьому можете навіть не сумніватися.

  • Маргарин - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
1
Для приготування маргарин потрібно розтопити на водяній бані або ж у мікрохвильовій печі.
2
Як тільки ви досягнете потрібної консистенції, змішайте з маргарином цукор і ретельно все перемішайте доти, поки крупинки цукру повністю не розчиняться в суміші.
3
Тепер в суміш необхідно вбити одне яйце і знову все ретельно перемішати в мисочці.
Борошно необхідно попередньо просіяти і поступово вводити її в тісто невеликими порціями, постійно помішуючи.
4
Тепер слід додати в тісто соду, яку гасимо в оцті або лимонному соці. Ретельно все перемішуємо, починаємо вимішувати тісто руками. Робимо це до тих пір, поки тісто не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Тепер тісто необхідно скачати в кулю і прибрати в холодильник на 20 хвилин.
5
На робочу поверхню присипте трохи борошна, розкачайте тісто в пласт і сформуйте печива за допомогою спеціальної формочки. Деко застилає пергаментним папером, відправляємо печива в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Випікати печиво необхідно протягом 10-15 хвилин.

Схожі рецепти