Смачне пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Подібне печиво випікала ще моя бабуся. Воно дуже просте в приготуванні, економне за інгредієнтами і, звичайно, смачне. Розповідаю про те, як приготувати смачну пісочне печиво.
Це печиво ви можете урізноманітнити шоколадною крихтою, тоді його можна буде подати до свята. Воно невибагливе в приготуванні, та й інгредієнти доступні, завжди є в засіках у кожної господині. Можете розрізати його на брусочки або вирізати за допомогою спеціальних формочок.
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукрова пудра - 55 грам
- Борошно - 180 грам
- Цукор - За смаком
1
У чашу блендера викладіть розм'якшене вершкове масло (заздалегідь дістаньте його з холодильника).
2
До маслу додайте цукрову пудру, збивайте до утворення однорідної маси.
3
Просійте борошно, додайте її в чашу, замісіть тісто. Залиште його на 30 хвилин в холодильнику.
4
Перекладіть тісто на робочу поверхню і розкачати його в пласт товщиною близько 1 см.
5
Наріжте пласт тесту довільного розміру брусочками і викладіть на підготовлений з пергаментом деко, посипте кожне печиво цукром.
6
Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15-20 хвилин, потім дістаньте деко. Смачного!