Слойки з яблуками і брусницею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і швидкий рецепт приготування випічки до чаю з сезонних ягід і фруктів. Листкові торти - це палочка-виручалочка, коли хочеться чогось смачного, а часу на приготування немає. Дивіться рецепт!
Якщо у Вас є готове листкове тісто, то Вам не складе труднощів приготувати таку смачну випічку. Побалуйте свою сім'ю смачними і ароматними слойками. Яблука беріть на свій смак, головне - соковиті і не дуже кислі, так як брусниця додасть пікантність, яку варто відтінити солодкістю.
- Тісто листкове - 500 грам (дріжджове)
- Цукор - 100 грам
- Яблуко - 2-3 штук
- Брусниця - 1 склянок
- Жовток яєчний - 1 штук
Листкове тісто розкачати і розрізати на прямокутники.
Яблука наріжте кубиками.
На одній половині кожного шматочка тіста зробіть невеликі надрізи. На іншу викладіть трохи нарізаних яблук і брусницю. Посипте цукром.
Накрийте начинку надрізаної частиною тіста і защипніть краю.
Викладіть слойки на деко. Змастіть збитим жовтком і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, хвилин 20.
Приємного чаювання!