Слойки з сиром і черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт - слойки з сиром і черешнею, можна сказати, для початківців кулінарів. Результат вас не підведе, ця випічка завжди виходить і вона дуже смачна!
Стараюсь, щоб в холодильнику завжди лежала 1-2 упаковки готового листкового тіста, це так зручно. При необхідності можна дуже швидко приготувати будь-яку випічку.
- Тісто листкове готове - 1 штука (упаковка)
- Сир - 250 грам
- Черешня свіжа - 100 грам
- Цукрова пудра - 30 грам
- Ванілін - 1 штука (пакетик)
- Обкладинка - 1 щіпка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. У мисці розітріть сир з цукровою пудрою, ваніліном і дрібкою кориці.
2. Листкове тісто розрізати на 8 прямокутників і покладіть ближче до краю кожного по 1 ст. L. Приготовленої сирної начинки.
3. Черешню звільніть від черешків, вимийте, видаліть кісточки і покладіть по 3 ягоди на сирну начинку.
4. Накрийте начинку вільним краєм прямокутника.
5. Покладіть пиріжки на деко, покрите папером для випічки, і закріпіть краю зубчиками вилки. Змастіть поверхню пиріжків сумішшю води з цукром.
6. Випікайте слойки до золотистої скоринки приблизно протягом 15 хвилин в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.
7. Дайте випічці трохи охолонути і подавайте на стіл. Смачного!