Слойки з куркою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний спосіб використовувати залишки курки, що завалялися в холодильнику. Доповніть їх зеленню і м'яким сиром - і отримаєте смачну випічку. Розповім, як приготувати слойки з куркою і сиром.
Слойки можна приготувати з грибами, зеленню і сиром, з будь-яким м'ясом і овочами, а також не варто забувати про солодкі начинках (варення, шоколад, ягоди і фрукти). Тісто для слоек можна взяти магазинне або зробити його самостійно. Подавайте слойки відразу або трохи остудіть.
- Варена курка - 250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Шпинат - 0, 5 пучка
- Вершковий сир - 3-4 Ст. Ложок
- Яйця - 1 штука
- Листкове тісто - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте шпинат і нарубати його дрібно, перекладіть на серветку і промокніть.
2. У миску викладіть шпинат, додайте до нього варену і подрібнену курку, подрібнений часник, вершковий сир, сіль, перець, гарненько все змішайте.
3. Разморозьте листкове тісто, розділіть його на кілька частин.
4. Викладіть начинку на одну сторону тесту, потім обріжте другу.
5. Накрийте начинку другою половиною тіста, гарненько скріпіть краю виделкою.
6. Збийте яйце і змастіть їм кожну слойку.
7. Надішліть слойки в розігрітий до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Смачного!